Translate

2013. április 30., kedd

Online töriverseny!

“Felhívás

A győri Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér, valamint a somorjai Fórum Kisebbségkutató Intézet a „BiblioNet: Könyvtárak közötti együttműködés” című, HUSK/1101/1.7.1./0137 azonosító számú projekt keretében Dunán innen – Dunán túl címmel határon átnyúló online vetélkedőt szervez.”
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mi a BiblioNet?
A munkatársaim folyamatosan kapták a konferenciákra, szakmai napokra való meghívókat . Ezek helyszíne a győri Megyei Könyvtár, ill. a somorjai Forum Kisebbségkutató Intézet voltak. Most csupán a lényeget:
A BiblioNet: Könyvtárak közötti együttműködés projekt. ( A nyitókonferenciára 2012 –ben került sor.)
Az itt ismertetett felhívás ennek a “Partnerséget építünk” projektnek a része.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Örömmel venném, ha a metodika@abkniznica.sk elérhetőségemre elküldenék:
- az on line vetélkedőbe való bekapcsolódottak számát : ..............................................

- a versenybe bekapcsolódó, könyvtár, iskola pontos megnevezését ( amennyiben lesz vállalkozó intézményvezető, pedagógus, könyvtáros...) aki felvállalja a diákokkal való
foglalkozást ( főként a versenybe való bejelentkezésüket értem ez alatt, mert ki azonnal nem indul , később már nem tud csatlakozni ) :


“ A vetélkedő regisztrációhoz kötött. A két fős csapatok regisztrálásának határideje: 2013. május 2 – május 8. Aki később szeretne regisztrálni, már nem vehet részt a versenyben, mert a versenyzőknek mind az 5 forduló feladatsorát ki kell tölteni.”